Aardappels Rode Puree met prei ajuin look

2
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 5 dikke aardappels in puree maken, in een pan wit deel van de preien en ajuinen en
  • 2 look en boter toevoegen en laten langzaam tot bruin kleur koken (12-15 min).
  • 3 Tomaten in kleine stukken gesneden.
  • 4 Alles in een groot pyrex toevoegen en mixen, met de melk, zout en peper, eier geel.
  • 5 Goed mengen tot een rood puree te hebben.
  • 6 Pyrex in gewarmde oven laten koken (12-15) min tot lichte bruin kleur aan top.
  • 7 Ideaal met kip of rood vlees, met een jong wijn als beaujolais of een italiaanse
  • 8 wijn als rood spumante.
  • 9 Eet smakkelijk !

Aardappels Rode Puree met prei ajuin look is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Vongole op Thaise wijze
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mousse met geitenkaas en tartaar van gegrilde paprika’s
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Plattekaas met bieslook en sjalot
20 min
Bekijk recept
Varkensmignonette met gremolata en tarwe
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zuurkoolgoulash
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Taugétortilla
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappels met Griekse yoghurt
15 min Bijgerecht
Bekijk recept