Aardappelpuree met garnalen en St. Jacobsvruchten

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de St. Jacobsvruchten overlangs in twee. Doe een beetje olie in een hete pan en bak hierin gedurende 1 minuut de St. Jacobsvruchten aan één kant, draai de St. Jacobsvruchten om en zet het vuur uit. Haal ze uit de pan en hou warm, roer de aanbaksels los met de room, kruiden met peper& zout. Roer net voor het serveren de garnalen en de bieslook door de warme smeuïge puree, kruiden met peper&zout.
  • 2 Leg drie quenelle van puree op een warm bord, leg tegen iedere een St. Jacobsvrucht en dresseer rondom de saus.
  • 3 Een quenelle maakt u met één soeplepel puree en draai ovaaltjes met een tweede soeplepel.

Aardappelpuree met garnalen en St. Jacobsvruchten is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Sint Jacobsvruchten op gesmoord witloof met korian
0 min
Bekijk recept
Sint Jacobsvruchten met champignons en preicoulis
0 min
Bekijk recept
Carpaccio van Sint-Jacobsvruchten met rauwe paddes
0 min
Bekijk recept

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelpuree
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Stamppot kropsla met geitenkaas
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept