Zoek
Vlaamse karbonade
4
120 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 kg stoofvlees
1 stuk ui
3 el luikse siroop
2 grote laurierbladen
peper en zout
1 el azijn
3 kruidnagels
1 bruine maizena express
Bereiding
1
Boter smelten - sjalotten bruinen, vlees bruinen, peper, zout, laurier en azijn toevoegen en kruidnagels.
2
Laten gaar stoven zeker 2 1/2 uur tot 3 uur naargelang de hoeveelheid op klein vuur.
3
Desnoods een beetje water toevoegen.
4
Als het gaar is de siroop toevoegen ev. citroen en binden met maïzena.
Vlaamse karbonade is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Puree, tuinbonen en karbonade
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool met gember
15 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Karbonade met romige groente-kaaspasta
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde karbonade met bearnaisesaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaasmedaillions met peperroomsaus
Bekijk recept
Vlaamse runderstoof
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vlaamse runderstoof
Bekijk recept
Frietje Vlaamse stoof
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept