Stamppot van Andijvie en Paprika

2
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    Voorbereiding
    :
  • 2 Schil de aardappelen en snijdt ze in blokken.
  • 3 Maak de paprika's schoon en snijdt ze in blokjes.
  • 4 Schil de ui en knoflook en snijdt deze in grove stukken.
  • 5
    Voorbereiding
    :
  • 6 Kook de aardappelen en bak ondertussen de spekblokjes in een grote koekenpan met anti-aanbaklaag. Als het spek gebakken is voeg je de paprika, ui en koflook toe. Even doorbakken en daarna de jus volgens beschrijving op het pakje toevoegen.
  • 7 Stamp de gekookte aardappelen fijn met een stamper en voeg daarna de rauwe andijvie erbij. Meng het jus-paprika mengsel door de aardappelen en andijvie.
  • 8 Nog even doorwarmen en daarna opdienen.
  • 9 Eet smakelijk.1
  • 0 Liever iets pittiger?1
  • 1 Vervang dan het spek door shaorma vlees of voeg aan de jus één theelepel sambal toe.

Stamppot van Andijvie en Paprika is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Puree met rode paprika
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekoolstamppot met rundervinken
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stamppot kropsla met geitenkaas
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie-tomaatstamppot met runderworstjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept