Aardappel-groentekroketjes

4
30 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kooktijd aardappelen: 10 min. •
    Voorbereiding
    stijd: 20 min
  • 2 Schil de aardappelen en kook ze gaar. • Snijd de wortelen in blokjes van 0,5 cm en kook ze gedurende 2 minuten in een bodempje water. • Kook ook de erwtjes gedurende 4 minuten. • Maak puree van de aardappelen en voeg vervolgens 1 eidooier, de spekblokjes, de erwtjes en de wortelen toe. • Meng goed en rol tot kroketjes. • Kluts de resterende eieren. Rol de kroketjes door de bloem, vervolgens door het ei en daarna door het broodkruim. • Bak ze 5 minuten in frituurolie op 180°C.
  • 3 Tip
  • 4 Serveer met sla, tomaten en ketchup.

Aardappel-groentekroketjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Groentekroketjes, lamsgehaktballetjes, pittige gamba's, bruschetta en salade van courgette
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept