Zoek
Stoemp van pompoen met broccoli
4
30 min
Solo Open Kitchen
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
300 g pompoen
2 grote aardappelen
Solo vloeibaar
1 blokje Knorr Finesse kipbouillon
zout en peper
10 broccoliroosjes
2 gepelde rode uien
Solo frituurolie
Bereiding
1
Schil de pompoen en de aardappelen en snij ze in blokjes van 1 cm.
2
Doe de stukjes in een pan en voeg
0
5l water, Solo en het bouillonblokje toe.
3
Breng alles aan de kook en laat goed doorkoken.
4
Giet af en plet de groenten tot er een mooie stoemp ontstaat die niet te droog is.
5
Breng op smaak met zout en peper.
6
Kook de broccoliroosjes 2 minuten in gezouten water. Giet af en spoel ze onder ijswater (zodat ze hun mooie groene kleur behouden).
7
Warm ze vlak voor het opdienen op in een beetje vloeibare Solo .
8
Snij de rode uien in dunne reepjes en frituur ze op 180 °C in de hete olie.
9
Laat goed uitlekken op een stuk keukenpapier. Doe de stoemp in een kom en meng er de opgewarmde broccoliroosjes onder.1
0
er de gefrituurde rode uien bovenop.
Stoemp van pompoen met broccoli is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broccoli en wortel met gember-chilisaus
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoemp met broccoli en pijnboompitten
35 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Klassieke stoemp met prei wortel en boerenbraadworst
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Blinde vinken van skrei en broccolistoemp
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoemp op z’n Brabants
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept