Visschotel met uien en tomaten

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel de tomaten en snij ze in kwartjes,verwijder de pitjes. Pel de uien en snij ze in ringen.(pijpajuin in ringen)
  • 2 Beboter een vuurvaste schaal. Leg er de helft van de tomaten in, daarop de helft van de uien dan de vis. Kruid met peper en zout. Doe de rest van de groenten op de vis.
  • 3 Lepel er wat Noilly Prat bij. Leg nootjes Solo op de groenten. Bak het gerecht in 30 minuten gaar in de oven, op 175° C. Werk af met gehakte peterselie.
  • 4 Serveer met aardappelpuree.
  • 5 Mijn antwoord op de Libelle

Visschotel met uien en tomaten is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauwschotel met citroenrijst
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oriëntaalse ovenschotel met victoriabaars
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visschotel met muntcouscous
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane visschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept