varkenshaas met roomsaus en gekookte aardappels

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de varkenshaas in vier ongeveer gelijke stukken. Dep ze vlak voor het bakken met keukenpapier droog en bestrooi ze met zout en peper.
  • 2 Verwarm de solo vloeibaar in de pan. Schroei hierin op hoog vuur de varkenshaasjes rondom dicht en lichtbruin. Zet het vuur dan lager en laat de varkenshaasjes in ongeveer 15 minuten verder gaar worden. Keer het vlees enkele malen om.
  • 3 Kook de aardappelen. Schep de aardappelen samen met de peterselie voorzichtig om.
  • 4 Kook ondertussen de bloemkoolroosjes in een laag water met zout naar smaak in 5 a 7 minuten gaar.
  • 5 Bereid de Roomsaus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 6 Leg de varkenshaasjes op 4 borden en schep de bloemkoolroosjes en aardappelEN ernaast. Schep naar smaak de roomsaus over de bloemkool en bestrooi dit met nootmuskaat.

varkenshaas met roomsaus en gekookte aardappels is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Zuurkoolgoulash
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Taugétortilla
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappels met Griekse yoghurt
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept