Zoek
engels gehakt
4
30 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
400 gr americain natuur
1 ei
1 mp kerriepoeder
50 gr spek
1 kop piccalilly
1 sjalot
Bereiding
1
Fruit de sjalot en het spek even aan.
2
Meng de americain met het ei, peper en de kerriepoeder. Voeg de sjalot en het spek toe.
3
Meng alles en maak er hamburgers mee en bak ze gaar.
4
Verwarm de piccalilly in de pan en voeg er zoveel bouillon aan toe tot er een dikke saus ontstaat. Voeg het vlees er aan toe.
5
Lekker met sla en gebakken aardappelen.
engels gehakt is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Ovenschotel met gehakt en groente
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met vegetarisch gehakt
50 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika's gevuld met tuinerwten en gehakt
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Toast met makreel en gepocheerd ei
Bekijk recept
Makreel, spinazie en knoflooktoast
Bekijk recept
Engels-ontbijt-eitje
20-30 min -
Bekijk recept
Crossbuns: Engels Paasbroodjes
Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
Bekijk recept