Ovenaardappeltjes met wijting en spinazie

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°. Was de ongeschilde aardappelen en dep ze droog. Halveer ze, leg in een ovenschotel en besprenkel ze met 2 el olijfolie. Kruid met peper&zout en zet de schotel gedurende 25 min. in de oven. Bak de wijtingfilets aan beide zijde in een pan met 2 el olijfolie, gedurende 4 min. op een hoog vuur. Stoof de spinazie gaar in een klontje solo en laat uitlekken. Serveer de wijting met de spinazie en de ovenaardappeltjes.
  • 2 Tip: u kunt de wijting ook vervangen door een stukje tongschar.

Ovenaardappeltjes met wijting en spinazie is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept
Linzensalade met feta, kerstomaten en jonge spinazie
Lunchgerecht
Bekijk recept
Spinazie met spek & aardappel uit de oven
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Ovenaardappeltjes met gepaneerde vis
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde karbonade met ovenaardappeltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde kip met ovenaardappeltjes
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provencaals Gebraad Met Ovenaardappeltjes
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept