- meng de suiker en het zeezout"},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- kruid de zalmfilet eerst met peper en zout en wrijf hem vervolgens in met het zout-suikermengsel"},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- laat enkele uren marineren in de koelkast"},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- schil de aardappelen en snijd ze in dunne strips, spoel met water en dep ze droog"},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- schraap het zout-suikermengsel van de zalm"},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- verwarm de sesamolie in een wok en bak de zalm kort aan beide kanten, haal uit de wok en houd warm"},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- was de paksoi en snijd in dunne repen"},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- bak de aardappeltjes krokant in de wok en voeg de paksoi en chili toe"},{"@type":"HowToStep","text":"9.
- serveer de aadappeltjes en de groentjes bovenop de zalm"}],"recipeYield":"4 "}