1 Kook de aardappeltjes gaar. Laat ze afkoelen en snijd ze in schijfjes van
05 sm dik. Schil de komkommer en snijd in kleine blokjes. Snijd de tomaten kruiselings in en dompel ze onder in kokend water. Spoel ze af onder koud water en ontdoe ze van de schil. Verwijder de pitten en nijd in blokjes. Pel de garnalen en houd enkele over voor de garnituur. Meng de mayonaise met de mosterd en de honing. voeg de garnalen, de tomaten en een theelepel versnipperde bieslook toe en meng. Vet 4 cilindervormige vormpjes in met slaolie en leg hierin een laag aardappelschijfjes, daarop een dun laagje komkommer plakjes en vul verder aan met het garnaalmengsel. Zer de vormpjes toto gebruik in de koelkas. Schuif de torentjes uit de vormpjes op een bedje rucola. Versier met de overgehouden garnalen en wat slierten bieslook. Druppel nog wat olijfolie op het bord.
2 Tip: Lust je geen honing laat deze dan gewoon weg. je kan ook de helft yoghurt gebruiken en de helft mayonaise.