Zoek
zeewolffilet met wittewijn roomsaus
4
25 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 kg zeewolffilet
150 gram grijze gepelde garnalen
1 glas witte tafel wijn
2 dl room
Bereiding
1
voorbereiding;
2
snij de zeewolffilet in blokjes van ongeveer 3X3cm
3
hak een beetje peterselie fijn.
4
de bereiding
5
bak de zeewolf ongeveer 2 min an de solo vloeibaar
6
blus dit alles met de witte wijn,laat enkele sec. doorkoken.
7
voeg er de room aan toe en laat dan nog een min.tje of 3 inkoken.
8
dik indien nodig wat aan met maizena.
9
voeg net voor u alles van het vuur haalt de garnalen en de peterselie toe.1
0
dit resept is zeer lekker met een peterselie puree
zeewolffilet met wittewijn roomsaus is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkorenpasta met spinazie-roomsaus
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Pasta met courgette roomsaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zeewolf geflambeerd met ouzo
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane vispakketjes
1uur-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige viscurry
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pakketje van zeewolf
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept