Pangasius met tomaat, champignons en aardappel

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Was de tomaten en mix ze in de keukenrobot met het teentje geraspte knoflook en de tomatenpuree. Breng op smaak met peper en zout.
  • 2 Laat dit goed inkoken tot je een vrij dikke saus bekomt.
  • 3 Schik de pangasiusfilets in een ovenschotel, bestrijk ze met de tomatensaus en bestrooi ze met het broodkruim.
  • 4 Snij de champignons in partjes en snij de lente-uitjes schuin in schijfjes.
  • 5 Was de aardappelen en snij ze in schijfjes.
  • 6 Verhit wat Solo Vloeibaar in een pan met antiaanbaklaag en laat hierin de aardappelen mooi kleuren.
  • 7 Laat de pangasiusfilets ongeveer 8 minuten bakken in een voorverwarmde oven van 190°C.
  • 8 Voeg de champignons en de tijm bij de aardappelen en laat even meekleuren. Voeg er de lente-uitjes aan toe en kruid het geheel met peper en zout.
  • 9 Schik de warme aardappelsalade op de borden, plaats er de pangasiusfilets op en werk af met een mooi takje peterselie.

Pangasius met tomaat, champignons en aardappel is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Groentenschotel met vis
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visblokjes met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met vis
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept