witloofschotel

4
55 min
Hoofdgerecht
5 sterren op basis van 1 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    - kook de aardappelen in 20 min gaar, giet af en stamp ze fijn met de Boursin
  • 2
    - snijd de onderste kant van de stronken witloof en verwijder de buitenste bladeren
  • 3
    - kook de witloof 5-6 min, verwarm ondertussen de oven voor op 200°C
  • 4
    - verdeel de witloof over de bodem van de ovenschaal en schep hierover een laag aardappelpuree
  • 5
    - bestrooi met de hamreepjes en de kaas en bak in 20-25 min in het midden van de oven
  • 6 Bestrooi de witloofschotel eventueel voor het serveren met wat fijngesneden bieslook.

witloofschotel is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Witloofschotel met aardappelpuree
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
witloofschotel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse witloofschotel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse Witloof
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Witloofschotel met aardappelpuree
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
witloofschotel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse witloofschotel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse Witloof
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept