Op vel gebakken zeebaars met een puree met

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 -Kook de tripel in, tot de helft overblijft
  • 2 -Kook de aardappelen
  • 3 -Snij de venkel in een brunoise en stoof op een laag vuurtje met peper en zout wanneer deze lichtjes bruin kleurt, giet je er wat gevogeltefond over, laat dit even inkoken en doe er een beetje limoen en donkerbruine suiker bij. Laat verder inkoken.
  • 4 -Klop een sabayon met de 4 eierdooiers, peper en zout, een beetje limoensap en de ingekookte tripel, werk af met wat geklaarde boter
  • 5
    - bak de zeebaars op de velkant en kruid eveneens met peper en zout
  • 6
    - Giet de aardappelen af, en pureer ze pet wat room, peper en zout, en verse nootmuskaat. Voeg 2 lepels graanmosterd toe, en zorg dat deze verdeelt geraakt over heel de puree.

Op vel gebakken zeebaars met een puree met is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min Gebak
Bekijk recept
Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappelstamppot
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Frisse caesarsalade op toast
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Haasspiesjes op kool met kastanjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Artisjokharten op tomatenbrood
1u15 min Snack
Bekijk recept
Zuurkool op z'n Hongaars
30 min Bijgerecht
Bekijk recept