Aardappelpuree met dragon en mosterd

4
30 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen, snij in blokjes en kook ze gaar in gezouten water.
  • 2 Laat op het vuur de melk warm worden, voeg de boter toe aan de melk, kruid met zout en nootmuskaat. Hak de dragonblaadjes fijn.
  • 3 Giet de aarappelen af, zet even terug op het vuur om te verdampen en stamp ze fijn met een pureestamper. Voeg de warme melk toe samen met de room. Breng op smaak met graanmosterd en roer er de gehakte dragon onder.
  • 4 Mosterd en dragon naar eigen smaak beetje bij beetje toevoegen.
  • 5 Lekker bij gestoomde of gebakken zalm, of een varkensmignonet.

Aardappelpuree met dragon en mosterd is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Haaskarbonades met mosterd-tijmsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Aardappelspies met mosterd-dilledressing en spek
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelpuree
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Stamppot kropsla met geitenkaas
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept