Aardappelen met sesam en tomatensalsa

4
60 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 220 graden. Schil de aardappelen en snij in de lengte in 4 of Dep ze droog. Meng de aardappelen, de olie en het sesamzaad op een bakblik. Kruid met peper&zout. Bak ongeveer 45 minuten in de oven tot ze goudbruin zijn, wel regelmatig omdraaien. Voor de tomatensalsa: Pel de tomaten, halveer ze en verwijder de pitjes en harde kern. Snij het vruchtvlees in blokjes en breng op smaak met het limoensap, tabasco en peper&zout. Hak de koriander grof en strooi dit over de tomaten.
  • 2 Heerlijk met een gegrilde steak en wat zelf gemaakte mayonaise.

Aardappelen met sesam en tomatensalsa is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kaas-havermoutpannenkoekjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Venkelsoep met tomatensalsa
55 min Voorgerecht
Bekijk recept

Aardappelpuree
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saucijs met gebakken aardappelen en bloemkool
65 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappel met weekendtoppings
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept