Zoek
Zonnevis met pepersaus
2
30 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 KL gemengde pepers in sap
2 stuks zonnevis,gekuist en met vel
1 dl room
1 glaasje cognac
5 stuks aardappelen
100 gram garnalen
450 gram bladspinazie
Bereiding
1
kook de spinazie en laat uitlekken
2
kook de aardappelen, plet ze, voeg wat room en kruiden toe (nootmuskaat, zout), meng de garnaaltjes eronder (bewaar er enkele voor de versiering)
3
bak de vis aan beide kanten aan in goeie boter, dit is een vaste vis, dus deksel erop
4
voeg -wanneer bijna klaar- 2 kl peperbollen en sap toe
5
overgiet met een klein glaasje cognac toe en flambeer (weg van dampkap!!)
6
laat saus indikken met de room
7
leg de uitgelekte spinazie in een ring, voeg hierop patatjes toe en versier met laatste garnaaltjes
8
leg de vis op het bord en overgiet deze met de zonnevis
9
Heerlijk !1
0
Smakelijk !
Zonnevis met pepersaus is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Varkenshaas met salie-pepersaus en risotto
60 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaasmedaillions met peperroomsaus
Bekijk recept
Karbonade met pepersaus en verse spinazie
15 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met pepersaus
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Zonnevis met dakje van champignons
75 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zonnevis met Duvel
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zonnevis in jasje van gerookt spek met kruidige
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zonnevis in wittewijnsaus
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept