Zoek
Duo van geroosterde aardappelen met tijm
4
50 min
Solo Open Kitchen
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 eetlepels olijfolie
2 teentjes knoflook , fijngehakt
1 eetlepel verse tijmblaadjes
1 eetlepel verse rozemarijn , fijngehakt
4 à 500 gram rode en gewone krielaardappeltjes, ongeschild en gehalveerd
zout en peper
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 200°C.
2
Meng in een grote kom de olijfolie met de knoflook , tijm en rozemarijn. Voeg zout en peper toe.
3
Voeg de gewassen en gehalveerde (ongeschilde) aardappels hieraan toe en wentel ze in de aromatische olie.
4
Leg de aardappels op een ovenplaat naast elkaar (niet op elkaar) , in 1 laag.
5
Laat gedurende ca. 45 à 50 minuten braden of net zolang tot de punt van een mesje geen weerstand voelt bij het inprikken.
6
Lekker bij gevogelte, vlees, vis, wild of gerechten met groenten.
7
Hoe meer kruiden je gebruikt, hoe aromatischer!
Duo van geroosterde aardappelen met tijm is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur-
Voorgerecht
Bekijk recept
Tomaat en courgette uit de oven
30 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min
Nagerecht
Bekijk recept
Taartjes met duo van pensen en mangochutney
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenrisotto met portobello en blauwe kaas
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Amuse-slaatje met cranberrypaté
15 min-
Bekijk recept