Kabeljauwhaasje op zijn Vaams

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Voor 4 personen : ontdooi 4 kabeljauwhaasjes. Strijk elk stukje in met dillemosterd en strooi er een laagje persillade en een beetje paneermeel op. Gaar de vis in een voorverwarmde oven op 150°C gedurende 15 min. Zet de vis de laatste 5 min onder de grill. Warm de aardappelpuree met fijne kruiden op zoals aangegeven op de verpakking.
  • 2 Warm ook de dillesaus al roerend op. Schik de vis op de aardappelpuree en lepel er de saus rond.

Kabeljauwhaasje op zijn Vaams is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Kabeljauwhaasje met wilde spinazie
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Volkoren rijst met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwhaasje met chorizo
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken kabeljauw met spek, chutney van rode kool en appeltjes
Hoofdgerecht
Bekijk recept