Blinde vinken met ajuinsaus

2
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 De grote ajuin snipperen, intussen de solo boter laten bruinen.
  • 2 De gesnipperde ajuin aanbakken in de gebruinde boter.
  • 3 De blinde vinken toevoegen en aan alle kanten aanbakken, bijkruiden met zout, peper en muskaatnoot naar smaak.
  • 4 Het water toevoegen en ook de mosterd en overige kruiden + het scheutje azijn.
  • 5 Deksel op de pot en 15 minuten laten stoven.
  • 6 Om de 5 minuten zeker de vinken doorprikken en draaien in de saus.
  • 7 Wanneer de vinken gaar zijn ze verwijderen uit de saus alsook de laurierbladeren en takjes thijm.
  • 8 De saus indikken met maizena.Serveren met peterselie aardappelen of kroketjes.

Blinde vinken met ajuinsaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Biefstuk met ajuinsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelen met Ajuinsaus en Pekelharing
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met ajuinsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ajuinsaus
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept

Blinde vinken van skrei en broccolistoemp
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Blinde vinken met Bresaola met Philadelphia en rucola
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lemoncurdtaartjes
60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Blinde vinken met courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept