Zoek
Parmentier van gevogelte
4
40 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
320 g gevogeltegehakt
2 x 15 g Solo
10 cl Solo Vloeibaar
3 eetlepels gehakte dragon
peper en zout
4 grote aardappelen
500 g verse spinazie
6 champignons de Paris
5 cl olijfolie
3 cl balsamicoazijn
Bereiding
1
Bak het gevogeltegehakt met wat Solo en voeg de dragon, de peper en het zout toe.
2
Kook de aardappelen en pureer ze met de Solo Vloeibaar, de peper en het zout.
3
Stoof de spinazie in een zeer warme pan met Solo.
4
Snij de champignons in heel fijne blokjes en meng ze met de olijfolie en de balsamicoazijn.
5
Schik eerst de spinazie, dan het gehakt en dan de aardappelpuree in een dresseerring. Verwijder de ring.
6
Dresseer er het champignonmengsel rond en werk eventueel af met dragon.
Parmentier van gevogelte is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met Italiaanse kruiden en geroosterde paprika
15 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Gevulde champignons met pancetta en Parmezaanse kaas
35 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Stoemp met broccoli en pijnboompitten
35 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Vispaté parmentier
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Parmentier met pens, appels en noten
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehakt parmentier met wortelpuree
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehakt parmentier
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept