- Schil de aardappelen, snij in stukjes en kook gaar in lichtgezouten water gedurende 20 à 25 min. Giet de aardappelen af en pureer ze. Voeg de witte wijn en de mosterd toe en breng op smaak met peper en zout."},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- Schil de appelen, verwijder het klokhuis en snij in blokjes van 1 cm."},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- Snij de broccoli in roosjes en kook in lichtgezouten water gedurende 5 min."},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- Snij de champignons in 4 of 6 naargelang de grootte en roerbak in olijfolie. Kruid met peper en zout."},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- Snij de gekookte ham in reepjes."},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- Meng de broccoliroosjes met de reepjes gekookte ham, de blokjes appel en de champignons. Giet deze mengeling op de bodem van een beboterde ovenschotel."},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- Bedek de mengeling met aardappelpuree."},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- Klop het ei los met een klopper en roer er de room en de kaas onder. Giet deze mengeling over de puree en schuif de ovenschotel in een op 180°C voorverwarmde oven gedurende 25 min."},{"@type":"HowToStep","text":"9.
- U kan de schotel ook vooraf klaarmaken. Laat op het einde 15 min. langer opwarmen."},{"@type":"HowToStep","text":"10. (Los blad Colruyt)"}],"recipeYield":"4 "}