Zoek
Varkensreepjes met roomsaus
4
15 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 dl room
75 gr boter
600 gr spiering
100 gr wortelen
200 gr erwtjes
3 stuks tomaten
2 teentjes knooflook
1 Theelepel cayennepeper
2 theelepels Kerrie poeder
1 theelepel kurkumapoeder
Bereiding
1
1 - Schil de wortelen, snij ze in schijfjes en kook ze 1 min voor in licht gezouten water. Spoel ze onder koud water
2
2 - Snij het vlees in reepjes en bestrooi ze met zout en de heft van het kerrie-en kurkumapoeder en van de cayennepeper
3
3 - Ontvel de tomaten, verwijder de zaadjes en snij de tomaat in stukjes
4
4 - Verhit de boter in een braadpan, voeg de geplette knooflookteentje toe en roerbak het vlees gedurende 3 min
5
5 - Voeg de erwtjes en de worteltjes toe,smen met de room en de rest van e kruiden
6
6 - Laat alles met het deksel op de pan nog 10 min stoven
Varkensreepjes met roomsaus is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkorenpasta met spinazie-roomsaus
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Pasta met courgette roomsaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Milde thaise varkensvleescurry
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensreepjes met bruin bier
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentemie met varkensreepjes
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese miesoep
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept