Varkensreepjes met roomsaus

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 1 - Schil de wortelen, snij ze in schijfjes en kook ze 1 min voor in licht gezouten water. Spoel ze onder koud water
  • 2 2 - Snij het vlees in reepjes en bestrooi ze met zout en de heft van het kerrie-en kurkumapoeder en van de cayennepeper
  • 3 3 - Ontvel de tomaten, verwijder de zaadjes en snij de tomaat in stukjes
  • 4 4 - Verhit de boter in een braadpan, voeg de geplette knooflookteentje toe en roerbak het vlees gedurende 3 min
  • 5 5 - Voeg de erwtjes en de worteltjes toe,smen met de room en de rest van e kruiden
  • 6 6 - Laat alles met het deksel op de pan nog 10 min stoven

Varkensreepjes met roomsaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkorenpasta met spinazie-roomsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pasta met courgette roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Milde thaise varkensvleescurry
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensreepjes met bruin bier
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentemie met varkensreepjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese miesoep
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept