Zoek
Zoete aardappeltaart
8
0 min
Solo Open Kitchen
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 vellen bladerdeeg (eventueel voorgebakken)
2 zoete aardappelen
300 g Solo, in blokjes
4 eieren
500 g suiker
1 eetlepel zetmeel
2 koffielepels vanille-extract
60 g gecondenseerde melk
1 koffielepel geraspte citroenschil
Bereiding
1
1) Verwarm de oven voor op 200°C.
2
2) Kook de aardappelen +/- 45 minuten in een grote hoeveelheid kokend water tot ze gekookt en mals zijn. Schil ze vervolgens.
3
3) Meng de hete aardappelen in een kom met de Solo. Voeg de suiker toe en meng. Voeg de rest van de ingrediënten toe en meng goed.
4
4) Verdeel de vulling over de twee vellen bladerdeeg en bak goudbruin op 200°C.
5
Een traditionele taart voor Thanksgiving!
Zoete aardappeltaart is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Witlof-aardappeltaart
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Amerikaanse zoete aardappeltaart
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Aardappeltaart van Perupas
30 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappeltaart met ham
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knolselderijrisotto
30 min-
Bekijk recept