Visfilet met zachte kerriepuree

1
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de geschilde aardappelen gaar in gezouten water. Giet ze af en laat ze goed opdrogen op een zacht vuur.
  • 2 Verwarm de melk met de kerrie en de helft van de olijfolie. Schenk bij de aardappelen en pureer ze met de stamper. Kruid de puree naar smaak bij met peper en zout.
  • 3 Bak de visfilets 2 tot 3 minuten aan elke kant, in de rest van de olijfolie.
  • 4 Leg de visfilets op de warme puree. Werk af met een plukje koriander of peterselie.
  • 5 De puree wordt heerlijk exotisch als u de melk vervangt door kokosmelk. In dat geval afwerken met verse koriander.

Visfilet met zachte kerriepuree is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Vissticks met tuinbonen en kerriepuree
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viscurry
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Wijtingfilet, knapperige salade en room met wasabi
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koolvis met 'blote billetjes in het gras'
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Papillotte van Kaapse heekfilet
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visfilet met ravigottesaus en wokgroenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept