Zoek
Kabeljauwhaasje met zoetzure tomaatjes
2
20 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
20 gr goeie boter
20 stuks kerstomaatjes = 1/2 doosje
1 à 2 kfl suiker
1 eetl aceto balsamico (witte)
1 dl kalfsfond
peper en zout
5 blaadjes verse basilicum
2 stuks kabeljauwhaasje
Bereiding
1
° tomaatjes spoelen, drogen en bakken in de goeie boter tot de huid gaat scheuren.
2
° bestrooien met de suiker en laten karameliseren
3
° de pan van het vuur halen en blussen met aceto balsamico en uit de pan halen
4
° Kabeljauwhaasje ondertussen bakken in de pan
5
° kalfsfond inkoken, kabeljauwhaasje en tomaatjes toevoegen
6
° afwerken met versneden basilicum
7
° warm opdienen
Kabeljauwhaasje met zoetzure tomaatjes is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Kip in Parmaham met broccolirijst
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Libanese tabouleh
20 min -
Bijgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwhaasje met wilde spinazie
30 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Volkoren rijst met vis
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwhaasje met chorizo
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken kabeljauw met spek, chutney van rode kool en appeltjes
Hoofdgerecht
Bekijk recept