Aardappelschotel met spinazie en reblochon

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de hele aardappelen 15 min, giet ze af en laat ze afkoelen. Snij ze in dunne schijfjes. Roerbak de spinazie met de look, laat goed uitlekken en knijp het vocht eruit. Schik de helft van de aardappelschijfjes in een ingevette ovenschotel. Verdeel de spinazie en de kaasblokjes erover. Schik de rest van de aardappelschijfjes op de kaas. Giet de room erover en verdeel stukjes boter over de schotel. Bak de aardappelschotel 30 min in een voorverwarmde oven op 180°C.

Aardappelschotel met spinazie en reblochon is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Fondue Savoyarde
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met artisjok en reblochonkaas
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Fijne taart met appelen en Reblochon
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tartiflette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Braadworstschotel met erwten en munt
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelschotel met gerookte makreel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelschotel met geitenkaas
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelschotel met kropsla
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept