Aardappelkroketjes met salie en parmezaan

4
50 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de geschilde aardappelen gaar in gezouten water. Pureer ze met de eierdooier en de olijfolie. Meng de salie en de parmezaan erdoor. Breng de puree op smaak met peper en zout. Rol er balletjes en haal ze door het opgeklopte eiwit en vervolgens door het paneermeel. Frituur ze goudbruin op 180°C.

Aardappelkroketjes met salie en parmezaan is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfslapjes gepaneerd met parmezaan
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli met pompoen en salieboter
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kleine clafoutis met bospaddenstoelen en parmezaan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Varkensfiletlapje met cranberrycompote
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knapperige pastinaakfiet met lamskoteletjes
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelkroketjes met koolsla
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met roomkaastomaten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept