Zoete aardappeltaart met salie

6
90 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Mix de cottage cheese, de parmezaan en de eieren in de keukenrobot. Voeg er de rucola en de helft van de bundel salie bij. Kruid met wat peper en zout en mix nog eens. Giet het mengsel in een niet-klevende taartvorm van minstens 20 cm doorsnede. Schil de aardappel en snij ze in dunne plakjes. Leg die op het mengsel en giet er wat olijfolie over. Bak de taart 1 u in een voorverwarmde oven op 160°C. Verhit wat boter en bak de rest van de salie. Garneer er de taart mee. De taart kan lauw of koud geserveerd worden.

Zoete aardappeltaart met salie is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolfrittata met paprika en hazelnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli met champignonvulling
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel van groenten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knolselderijrisotto
30 min-
Bekijk recept