aardappeltaartjes met kip en spinazie

4
30 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de geschilde en in stukken gesneden aardappelen gaar in gezouten water met een mespunt kurkuma. Pureer met de warme melk en de boter. Kruid met peper en zout.
  • 2 Stoom de spinazie 15 minuten. Laat uitlekken en hak hem grof. Kruid met nootmuskaat, peper en zout. Snij de kipfilets in reepjes. Kruid ze met kipkruiden. Roerbak ze op een hevig vuur, in een likje olijfolie.
  • 3 Bestrijk 4 vrij diepe ovenkommetjes met olijfolie, leg er de kipreepjes in, en dan de spinazie en de puree.
  • 4 Besprenkel lichtjes met olijfolie. Zet 5 minuten onder de hete grill, of tot de puree mooi gekleurd is. serveer met een plukje rucola erbij.

aardappeltaartjes met kip en spinazie is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept
Linzensalade met feta, kerstomaten en jonge spinazie
Lunchgerecht
Bekijk recept
Spinazie met spek & aardappel uit de oven
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rumsteaks met rode wijn en aardappeltaartjes met knolselder
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mini-aardappeltaartjes met blauwaderkaas
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappeltaartjes met rivierkreeftjes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aardappeltaartjes Met Peer En Kaas
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept