Aardappel-paprika lasagne

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 snij de paprika's in kwartjes, verwijder zaadjes en zaadlijsten. Leg ze op hun snijkant op een bakplaat. Bestrijk ze lichtjes met olijfolie. Zet ze onder de hete grill tot de schil bijna zwartgeblakerd is. Laat ze afkoelen in een gesloten plastic zak. De schil gaat er dan gemakkelijk af.
  • 2 Schil de aardappelen en kook ze net gaar in gezouten water. Snij ze in plakjes. Schik de aardappelen en de paprika's in laagjes in een lichtjes geoliede ovenschaal met tussen de laagjes een paar blaadjes verse salie en wat peper en zout.
  • 3 Besprenkel het gerecht met een koffielepel knoflookolie en zet het ongeveer 30 Minuten in de oven op 175°C
  • 4 Prima vegetarische schotel, zeker als u tussen de laagjes nog wat mozzarella legt

Aardappel-paprika lasagne is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne met chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept