aardappel kaastaart

4
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 kook de aardappelen gaar in de schil, in gezouten water met de salie. pel ze en laat ze wat afkoelen. Snij ze in fijne plakjes.
  • 2 Leg het kruimeldeeg in een beboterde springvorm. Beleg het met de helft van de aardappelschijfjes. Leg er de kaas bovenop. Dek af met de rest van de aardappelen.
  • 3 Besprenkel ze met gesmolten boter en kruid ze met wat peper uit de molen. Bak de taart ongeveer 25 minuten in het midden van de oven op 200°C.

aardappel kaastaart is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Spek-kaastaart met ui
370 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete kaastaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaastaart met tomaat en olijven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cheesecake met amandelen en karamel
Nagerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept