1 Neem een braadpot, smelt de boter. Kruid het vlees met peper en zout. Bak de drie zijden van het varkenshaasje elk 5 minuten goudbruin op een middelmatig vuurtje. Giet er regelmatig wat braadvocht overheen. Haal het vlees uit de braadpot en hou het warm onder aluminium folie. Verwijder de overtollige vetstof, deglaceer de braadpan met de kalfsbouillon, schraap de aanbaksels goed los. Laat 1 minuut doorkoken, doe er de pickles en de room bij. Roer goed los en laat nog even doorkoken tot gewenste sausdikte. Smaak af met peper en zout.
2 Breng de aardappelen aan de kook met een snuifje zout tot ze beetgaar zijn, giet af, laat even drogen en smaak af met de melkerijboter, zout, peper en muskaat.
3 Stoof de jonge bladspinazie aan in wat boter, leg deze op een doekje voor het overige vocht op te vangen en meng deze tenslotte met de geplette aardappel. Dresseer op borden naargelang uw fantastie