Puree met geitenkaas en sjalot

6
40 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen en snij ze in stukken. Kook ze beetgaar in gezouten water en giet ze af. Verwarm de room met 4 el boter en kruid met peper en zout. Snipper de sjalotten en bak ze 5 min in de rest van de boter. Giet de aardappelen terug in de pan en pureer ze. Voeg warme room toe tot de gewenste dikte. Roer er de geitenroomkaas en de gebakken sjalot door. Kruid met peper en zout. Serveer de puree meteen.

Puree met geitenkaas en sjalot is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Broodje Caesarkip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde bospeen met platte gehaktballen
30 min-
Bekijk recept
Tompouce met zalm en asperges
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rodekoolstamppot met rundervinken
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie-tomaatstamppot met runderworstjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkool met gevulde hotdogs
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept