Zoek
Gepaneerde vis met worteltjes en broccoli
4
30 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
750 g Pangasiusfilet
750 g aardappelen
400 g worteltjes
400 g broccoli
boter
peterselie
paneermeel
eigeel
Bereiding
1
Schil de aardappelen en kook ze beetgaar.
2
Was en snij de wortelen en de broccoli in grove stukken.
3
Kook de groenten beetgaar. (wortelen koken iets langer dan de broccoli).
4
Haal de vis door het geklopt eigeel en bestrooi met paneermeel.
5
Kruid de vis met peper en zout en bak in een tefalpan tot gaarheid.
6
Strooi peterselie over de aardappelen en serveer.
7
Eet smakelijk.
Gepaneerde vis met worteltjes en broccoli is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broccoli en wortel met gember-chilisaus
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfslapjes gepaneerd met parmezaan
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visburger met komkommer-yoghurtsaus
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinaziesalade met sinaasappeldressing
60 min-
Bijgerecht
Bekijk recept
Gepaneerde kikkerbilletjes
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept