Gepaneerde vis met worteltjes en broccoli

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen en kook ze beetgaar.
  • 2 Was en snij de wortelen en de broccoli in grove stukken.
  • 3 Kook de groenten beetgaar. (wortelen koken iets langer dan de broccoli).
  • 4 Haal de vis door het geklopt eigeel en bestrooi met paneermeel.
  • 5 Kruid de vis met peper en zout en bak in een tefalpan tot gaarheid.
  • 6 Strooi peterselie over de aardappelen en serveer.
  • 7 Eet smakelijk.

Gepaneerde vis met worteltjes en broccoli is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broccoli en wortel met gember-chilisaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kalfslapjes gepaneerd met parmezaan
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visburger met komkommer-yoghurtsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinaziesalade met sinaasappeldressing
60 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Gepaneerde kikkerbilletjes
35 min Voorgerecht
Bekijk recept