Aardappelgratin met broccoli en gehakt

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de olijfolie in een pan en bak het gehakt rul op een matig vuur.
  • 2 Voeg er de ui aan toe en laat nog even verder bakken.
  • 3 Schil de aardappelen, spoel en laat gaar koken.
  • 4 Kook de broccoli beetgaar in licht gezouten water.
  • 5 Maak een roux met de boter en de bloem en voeg er al roerend de melk en de groentebouillon aan toe.
  • 6 Laat enkele minuten goed doorkoken en roer de helft van de kaas onder de saus.
  • 7 Breng op smaak met peper en zout.
  • 8 Snijd de aardappelen in plakjes.
  • 9 Leg het gehakt op de bodem van een ovenvaste schaal. 1
  • 0 Schik er de uitgelekte broccoli roosjes en aardappelschijfjes over. 1
  • 1 Dek alles af met de saus en bestrooi met de rest van de kaas. 1
  • 2 Geef een korstje onder de hete ovengrill.1
  • 3 Eet smakelijk.

Aardappelgratin met broccoli en gehakt is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met gehakt en groente
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met vegetarisch gehakt
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika's gevuld met tuinerwten en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gebakken rendierbiefstuk met gestoofde savooiekool, cantharellenportjus en cranberrycompote
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Lamskroon met rozemarijn
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stap-voor-stap aardappelgratin
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Klassieke aardappelgratin met gruyère
70 min- Bijgerecht
Bekijk recept