caldorade met vlees

4
70 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 leg in een grote pot een laagje aardappelschijfjes,hierop een laagje ui,dan wat vleesblokjes,de tomaat in schijven,opnieuw aardappelen enz. doe dit tot je minstens 3 lagen hebt,of je ingredienten op zijn,maar eindig zeker met aardappelen. giet per 4 personen over het geheel 1 glaasje olijfolie en 2 glazen witte wijn. steek met het mes in het midden van de pot en steek in de opening de gedroogde peper. laat licht sudderen gedurende ong 50 min prik in een aardappel om te zien of het geheel gaar is.

caldorade met vlees is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Potjesvlees
2u35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Korma vlees met korianderrijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinaasappelmarinade met specerijen vlees of kip
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Caldorade
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept