Zonnevis in jasje van gerookt spek met kruidige

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de zonnevisfilets licht ontdooien zodat u ze in twee kunt snijden.
  • 2 Wikkel elke portie zonnevis in een sneetje gerookt spek.
  • 3 Schik de stukken vis in een beboterde ovenschotel en kruid met peper en tijm.
  • 4 Meng het glas witte wijn met 1½ dl room en giet het mengsel in de ovenschotel. Dek de schotel af en laat 30 tot 35 minuten garen in een voorverwarmde oven op 200°C.
  • 5 Als de vis gaar is, giet u het kookvocht in een braadpan. Laat het op een hevig vuur indikken en werk af met 1 afgestreken koffielepel mosterd.
  • 6 Dien op met aardappelpuree en spinazie.
  • 7 Eet smakelijk.

Zonnevis in jasje van gerookt spek met kruidige is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige erwtjesspread
20 min-
Bekijk recept
Chaï (kruidige thee)
15 min
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zonnevis met dakje van champignons
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zonnevis met Duvel
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zonnevis met pepersaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zonnevis in wittewijnsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept