- kook de aardappelen in water met zout in 20 min gaar"},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- verhit ondertussen in een ruime koekenpan 2 el olie en bak de braadworsten rondom bruin"},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- schuif het vlees naar de rand van de pan en bak het in 14 min gaar"},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- bak de uiringen goudbruin in het bakvet in het midden van de pan, bak de laatste 5 min de italiaanse kruiden mee"},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- giet de aardappelen af en vang het kookvocht op"},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- stamp de aardappelen met de rest van de olie en voldoende kookvocht tot een smeuïge puree"},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- schep de rucola door de puree en breng op smaak met peper en zout"},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- verdeel de stamppot over de 4 borden en leg de braadworsten met de gebakken uiringen erop"}],"recipeYield":"4 "}