Gevulde aardappel met kruidenboter

4
45 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng voor de kruidenboter de olijven, sjalotten en kruiden, roer er de hoeveboter en de pesto door. Rol de kruidenboter strak op in vershoudfolie. Laat de boter enkele uren in de koelkast of kort in het vriesvak opstijven.
  • 2 Kook de aardappelen in de schil, snijd er in de lengte een hoedje af en hol ze uit. Prak de uitgehaalde aardappel, het ei, kruiden, kurkuma en solo, kruid met pezo. Vul de uitgeholde aardappelen met het mengsel. Wikkel de aardappelen in aluminiumfolie en verwarm ze op de barbecue (+/- 10 minuten). Snijd plakjes van de kruidenboter en leg die op de hete aardappels.

Gevulde aardappel met kruidenboter is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Runderribeye met cranberry-honingsaus
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipschnitzel met gepofte aardappel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met krokante korst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ansjoviskarbonade met pompoen
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept