- maak het vlees een dag van tevoren schoon, dep het droog en verwijder evt het vet"},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- snijd het vlees in 4 stukken"},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- pel de ui en snijd hem in fijne ringen"},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- was de peterselie en snijd hem in grove stukken"},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- verkruimel het laurierblad"},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- wrijf het vlees in met de tijm en de stukjes laurierblad"},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- doe het vlees samen met de ui, de peterselie,de peperkorrels en de wijn in de diepvrieszak"},{"@type":"HowToStep","text":"9.
- sluit deze goed af en bewaar minstens 8 uur in de koelkast, draai evt een keer om"},{"@type":"HowToStep","text":"10.
- haal het vlees uit de zak en dep droog, zeef de overgebleven marinade en laat deze vervolgens even staan"},{"@type":"HowToStep","text":"11.
- laat de uien goed uitdruppelen"},{"@type":"HowToStep","text":"12.
- schil de aardappels, was ze en snijd ze in dunne schijfjes"},{"@type":"HowToStep","text":"13.
- bestrooi het vlees met peper en zout, braad het vlees rondom aan in de braadpan en haal het er vervolgens uit"},{"@type":"HowToStep","text":"14.
- fruit de ui ca 10 min in het hete braadvet en haal ongeveer de helft van de uien uit de pan"},{"@type":"HowToStep","text":"15.
- leg de stukken vlees naast elkaar in de braadpan"},{"@type":"HowToStep","text":"16.
- verdeel de aardappels eroverheen als dakpannen en breng op smaak met peper en zout"},{"@type":"HowToStep","text":"17.
- verdeel de rest van de uien hierover en giet daar vervolgens de marinade overheen"},{"@type":"HowToStep","text":"18.
- laat de schotel afgedekt ca 1u30 min smoren in een voorverwarmde oven van 200°C"},{"@type":"HowToStep","text":"19.
- haal het deksel eraf en laat nog ca 30 min verder smoren"}],"recipeYield":"4 "}