Zoek
pompoenstoemp
4
20 min
Solo Open Kitchen
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
800 gr aardappelen
600 gr pompoenvlees
1 st eidooier
3 eetl boter
1 beetje nootmuskaat
Bereiding
1
kook de aardappelen gedurende 10 min in lichtgezouten water
2
voeg nadien de blokjes pompoen bij en laat samen nog eens 5 a 10 min koken
3
pureeer met een stamper en voeg eidooier en boter toe en kruid af met vrij veel nootmuskaat en eventueel wat peper en zout
4
lekker bij een varkenslapje of kotelet
pompoenstoemp is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Chipolata, pompoenstoemp en savooikool
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoenstoemp met merguez en tomatencompote
50 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chipolata, pompoenstoemp en savooikool
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoenstoemp met merguez en tomatencompote
50 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept