pompoenstoemp

4
20 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 kook de aardappelen gedurende 10 min in lichtgezouten water
  • 2 voeg nadien de blokjes pompoen bij en laat samen nog eens 5 a 10 min koken
  • 3 pureeer met een stamper en voeg eidooier en boter toe en kruid af met vrij veel nootmuskaat en eventueel wat peper en zout
  • 4 lekker bij een varkenslapje of kotelet

pompoenstoemp is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Chipolata, pompoenstoemp en savooikool
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoenstoemp met merguez en tomatencompote
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Chipolata, pompoenstoemp en savooikool
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoenstoemp met merguez en tomatencompote
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept