1 Verwarm de doven voor op 180°C. Vet een ovenschaal in met 20g boter.
2 Breng de melk aan de kook met de tijm.
3 Stoof de uien 5 minuten in 20g boter. Kruid met peper en zout.
4 Schik de helft van de aardappelplakjes in de ovenschaal en zorg ervoor dat ze elkaar overlappen. Bestrooi met wat parmezaan, peper, zout en nootmuskaat en schenk er 1/3 van de tijmmelk over. Leg er een laagje gestoofde uien op, schenk er weer 1/3 van de melk over, bestrooi opnieuw met parmezaan en nottmuskaat, en dek af met de rest van de aardappelen. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. Schenk er de rest van de melk over, bestrooi met de rest van de parmezaan en zet minstens 1 uur in de warme oven.
5 Lekker met een groene salade, of als bijgerecht bij gebraad of kip.