ovenschotel met gehakt en bloemkool

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 bak het gehakt samen met de gesnipperde ajuin en voeg 1 teentje knoflook toe. Doe dit alvast in een ovenschotel
  • 2 maak de bloemkool zuiver en snij in kleine roosjes. Kook deze beetgaar en meng me de béchamelsaus. Doe dit mengsel in de ovenschotel over het gehakt.
  • 3 Schil de aardappelen en kook deze gaar. Werk deze af zoals een gewone, lekkere smeuige puree. Verdeel hem over de ovenschotel zodat alles bedekt is.
  • 4 Je kan hierover nog een beetje paneermeel strooien voor een krokanter korstje.
  • 5 Zet de schotel ong. 30 min.in een voorverwarmde oven van 180 °C
  • 6 Je kan deze schotel perfect op voorhand maken, indien u ze dan opwarmd moet ze wel ong. 15 à 20 min. langer in de oven.
  • 7 Smakelijk !!!!

ovenschotel met gehakt en bloemkool is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolfrittata met paprika en hazelnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkool met Vacherin Mont d´or
5 min Bijgerecht
Bekijk recept

Ovenschotel met gehakt en groente
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met tilapiafilet in ontbijtspek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel van groenten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept