SOS Piet - Aardappel met kaviaar

4
40 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 ° was de aardappelen en doe ze in een kookpot
  • 2 ° zet ze helemaal onder met koud gezouten water
  • 3 ° breng aan de kook en zet het vuur lager wanneer het kookt
  • 4 ° prik met een fijn mes in de aardappelen om te kijken of ze gaar zijn
  • 5 ° giet ze af en laat ze afkoelen
  • 6 ° snij een hoedje van de aardappelen en schep ze voorzichtig leeg met een lepel
  • 7 ° smelt de boter in een kookpotje
  • 8 ° doe de puree hierbij en kruid met peper, zout en nootmuskaat
  • 9 ° laat dit even opwarmen en roer door1
  • 0 ° vul de lege aardappelen met dit mengsel1
  • 1 ° leg de cressonnette op een bord en leg de gevulde aardappel erop1
  • 2 ° overstrooi met garnalen en schep de zure room hierover1
  • 3 ° versier met peper en bieslook1
  • 4 Tips1
  • 5 Zet de aardappelen op in koud water en laat zachtjes koken1
  • 6 Werk de puree op met boter en kruiden1
  • 7 Voeg de zure room pas op het laatste toe1
  • 8 0

SOS Piet - Aardappel met kaviaar is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kaviaar van bospaddenstoelen
10 min Snack
Bekijk recept
Blini's met avocadoroom en zalm
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kaviaar van aubergines
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gravad lachs op erwtjessalade met kaviaar
30 min Voorgerecht
Bekijk recept

SOS Piet - Misérable
120 min Nagerecht
Bekijk recept
PH SOS Piet - Aspergepuree
60 min Bijgerecht
Bekijk recept
SOS Piet - Aardappelen op de BBQ
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
SOS Piet - Aardappelbeignets met ricotta
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept