- Snijd de groentjes in brunoise."},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- Snijd de ui in schijfjes en stoof aan in een beetje Vandemoortele Culinaire. "},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- Voeg de verse spinazie eraan toe en laat het geheel even sudderen."},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- Giet de spinazie af, maar bewaar het vocht."},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- Maak een puree van de aardappelen en haal deze door de roerzeef tot het een fijne mousse wordt."},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- Stoof de brunoise een beetje aan in wat Vandemoortele Culinaire, giet er het vocht van "},{"@type":"HowToStep","text":"7. de spinazie over en laat het geheel vervolgens even stevig sudderen."},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- Snijd de Alpro soya Tofu natuur in blokjes."},{"@type":"HowToStep","text":"9.
- Neem een ringvormpje en leg er een schepje puree in, bovenop een laagje spinazie. "},{"@type":"HowToStep","text":"10.
- Versier met de brunoisesaus en de Alpro soya Tofu natuur."}],"recipeYield":"4 "}