PH De perfecte keuken - Aardappelpuree met grijze

4
40 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de witte wijn, het water en de PH Kreeftenbouillon in tot de helft.
  • 2 • Voeg er de Alpro soya Cuisine aan toe, kruid met peper en zout en laat het geheel inkoken tot een gebonden saus.
  • 3 • Hak de helft van de bieslook fijn en frituur de andere helft.
  • 4 • Serveer de puree met de garnalen errond, daarbovenop de fijngehakte bieslook .
  • 5 • Giet de wittewijnsaus eromheen.
  • 6 • Doe een beetje zure room op de puree.
  • 7 • Om af te werken: leg de gefrituurde bieslook op het geheel.

PH De perfecte keuken - Aardappelpuree met grijze is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Bladerdeegpasteitjes met cantharellen en krab
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kleine soufflés met grijze garnalen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tomaten met grijze garnaalkes
15 min Snack
Bekijk recept
Kroketten van grijze garnalen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

ASPERGES A LA FLAMANDE
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
PH De perfecte keuken - Aardappelrösti met
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
PH De perfecte keuken - Aardappel op de grill met
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
PH Lekker thuis - Aardappel in de oven met look
40 min Bijgerecht
Bekijk recept