- Snijd de ganzenlever in blokjes."},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- Snijd de aardappelen in blokjes."},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- Maak de truffelvinaigrette: mix alle ingrediënten en voeg op het einde de truffelpuree toe."},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- Meng de aardappel- en ganzenleverblokjes met de truffelvinaigrette. "},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- Kruid goed af met peper en zout."},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- Kook een beetje melk en doe deze in de cappuccinomaker tot je een schuim krijgt."},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- Doe de aardappelsla in een vormpje en versier dit met de vinaigrette, de truffelschijfjes en de balsamicosiroop."},{"@type":"HowToStep","text":"9.
- Schik er een beetje schuim, een handvol parmezaanschilfers en wat truffelolie."}],"recipeYield":"4 "}